Älykkään liikenteen tietojärjestelmiin erikoistunut Mattersoft Oy palkkaa Tampereelle

Useita full-stack ohjelmistokehittäjiä (Java)

Olet osa ohjelmistokehitystiimiämme kehittäen ja toteuttaen innovatiivisia ratkaisuja joukkoliikenteelle. Mahdollisia tehtäviä ovat mm. valvomo-ohjelmistomme kehittäminen ja laajentaminen. Kansainvälinen projektityö sisältää tuotteidemme analysointia, kehitystä ja implementointia. Työssä käytettävät teknologiat ovat Java, Groovy, Maven, SVN, XML ja Spring.

Toivomme Sinulla olevan yliopistotasoinen tekninen tutkinto tai vastaava kokemus ja osaaminen, kokemusta Java-pohjaisesta olio-ohjelmoinnista sekä tietämystä relaatiotietokannoista. Lisäksi odotamme Sinulta sitoutumista, tiimihenkeä ja motivaatiota kantamaan vastuuta kansainvälisessä ympäristössä sekä halua matkustaa satunnaisesti Suomessa ja ulkomailla. Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito. Hakemuksen pyydämme lähettämään englannin kielellä.

Mattersoft on vuodesta 2018 lähtien kuulunut INIT-konserniin. INIT on maailmanlaajuinen, johtava bussien ja junien IT-ratkaisujen toimittaja. Autamme yli 600 joukkoliikenteen toimijaa tekemään joukkoliikenteestä nykyistä houkuttelevampaa ja tehokkaampaa. Teemme liikkumisen helpoksi sekä tietojärjestelmiemme käyttäjille, että joukkoliikenteen matkustajille Euroopassa, Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa.

Työskentely meillä antaa Sinulle merkittävän mahdollisuuden vaikuttaa omalta osaltasi liikkumisen tulevaisuuteen samalla, kun rakennat ammatillista uraasi. Toteuta omia ideoitasi ja iloitse niiden menestyksestä, kanna vastuuta ja kehitä ammatillisia sekä henkilökohtaisia taitojasi - tämän voit saavuttaa kanssamme. Joustavat työajat, kattavat etuudet ja hyvä työyhteisö - nämä tarjoamme Sinulle. Toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.

Lähetä hakemuksesi englannin kielellä INIT-konsernin hakulomaketta käyttäen.